Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бажаєте пришвидшити роботу юридичного департаменту? Ось як цього досягти з LIGA360

2 січня 2022, 10:00
940
0
Автор:
Реклама

Стрімкий ріст обсягів інформації диктує зміни для юридичних департаментів. Кожен спеціаліст має швидко та якісно опрацювати сотні документів, та ділитися висновками з колегами.

Наряду з вимогами до legal research, зменшується час на внутрішнє узгодження рішень. Від юристів очікують ефективної взаємодії командою, з іншими департаментами, надання стратегічних висновків для компанії в режимі реального часу.

Оскільки запити до правових підрозділів високі як ніколи, команди звертаються до технологій, щоб знайти нові, розумніші способи управління своїм робочим навантаженням. За даними Gartner, до 2025 року юридичні департаменти втричі збільшать витрати на legal tech й інструменти автоматизації.

На українському ринку цифрові рішення для юридичних команд пропонує компанія LIGA ZAKON. У цьому огляді розкажемо, як ІТ-платформа LIGA360 допоможе у роботі відділу та окремих спеціалістів.

Максимум можливостей кожному співробітнику

LIGA360 надає максимум інформації та інструментів для юридичного департаменту. Чим більше працівників - тим вигідніша ціна, а кожен користувач отримує доступ до преміум-функцій LIGA360:

• Аналіз законодавства й формування правових позицій;

• Автоматична підготовка й перевірка договорів;

• Моніторинг змін (НПА, судові рішення, договори, контрагенти);

• Судова практика й прогнозування перемоги в суді;

• Професійні видання й аналітика.

Користуючись єдиним інформаційним простором LIGA360, члени команди швидше знаходять дані й узгоджують позиції.

Як працювати командою на 360?

Окрім персональних переваг для спеціалістів, головна особливість LIGA360 - спільна й синхронна робота всього юридичного відділу. Ось декілька завдань, з якими ІТ-платформа LIGA360 допомагає командам:

1. Знаходити ефективні рішення

LIGA360 пропонує підхід “smart decision making” для формування правових позицій. Він складається з двох компонентів:

• Систематизація даних в єдиній ІТ-платформі (законодавство й судова практика, правові ситуації, дані компаній та фізосіб, договори та ін.);

• Якісна комунікація та взаємодія в команді.

Користувачі LIGA360 можуть винести на спільне обговорення будь-яку новину, документ, чи юридичну стратегію. Потужний аналітичний механізм дозволить команді змоделювати й візуалізувати складні рішення.

2. Проактивно управляти ризиками

Юридичні департаменти стикаються з ризиками щодня. Недоопрацьовані положення договорів, різкі зміни законодавства, ненадійні контрагенти, програш судових справ чи недоліки у правовій аргументації - все це може коштувати значних витрат для компанії, чи навіть спровокувати закриття бізнесу.

Автоматизація робочих процесів - чи не єдиний запобіжний захід, щоб контролювати ризики й гарантувати, що важливі зміни не пройдуть повз уваги юристів. Цифрові системи також слугують джерелом інформації про найкращі нові практики, та дозволяють перевірити актуальність НПА.

ІТ-платформа LIGA360 забезпечить контроль таких юридичних ризиків:

• Зміни законодавства, судових рішень, контрагентів;

• Аналіз судової практики й визначення вірогідності перемоги в суді;

• Перевірка ризиків при підготовці та впродовж дії договорів;

• Швидкий зріз актуальних НПА для підготовки правових позицій.

Усіма категоріями інформації можна оперативно поділитися з колегами. Таким чином, команда не витрачає час на “ручний” моніторинг та підготовку legal research, а одразу переходить до стратегічного обговорення.

3. Автоматизувати договірні процеси

Договірна робота має значний потенціал для автоматизації. Компанії втрачають до 9% річного доходу через тривале узгодження договорів, “людський фактор” при перевірці текстів угод й оцінці сторін.

LIGA360 надає інноваційний функціонал для управління договірною роботою, що дозволяє:

• Створити проєкт договору у 2 кліки за запропонованими шаблонами,

• Спільно працювати з однією версією документа й вносити правки,

• Автоматично перевірити помилки й ризик-фактори сторін,

• Створити тайм-лайн договору й налаштувати моніторинг змін,

• Систематизувати договори компанії в єдиному хмарному середовищі.

Smart-трансформація юридичної команди

Сучасний юридичний департамент не може функціонувати окремо від бізнес-процесів, реагуючи лише тоді, коли з'являються правові проблеми. Це стратегічний партнер всієї організації, що забезпечує прибуток та вносить цінність, як і будь-який інший відділ.

Автоматизація командної роботи звільняє час на пріоритетні завдання, зміцнює позиції юридичного відділу як компетентного ділового партнера всередині компанії.

Замовити ІТ-платформу LIGA360 можна за посиланням. Тільки до 25 листопада діє подвійна вигода на рішення для команд.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини