Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Погоджувати рішення про створення наукового парку буде не складне

11 лютого 2010, 10:53
336
0
Реклама

Кабмін ствердив Порядок узгодження рішення про створення наукового парку. Узгодження обіцяє бути дуже не складним і не зайняти багато часу. До того ж чітко перераховані причини відмови в узгодженні, що робить цю процедуру досить прозорою.

Для узгодження рішення засновники наукового парку подають на МОН відповідну заяву (форму якого МОН ще належить затвердити), приклавши до нього документи, перераховані в п. 3 ці Порядки. Якщо засновник - суб'єкт державної або комунальної власності, йому необхідно буде погоджувати це рішення ще і з органами, в чиєму управлінні перебуває власність, закріплена за засновниками. У МОН є 5 днів на розгляд документів і узгодження рішення. Відмова можлива тільки у разі надання документів не в повному об'ємі або невідповідності документів законодавству. У разі відмови засновник може їх подать повторно після усунення недоліків.

Порядок прийнятий у виконання вимог ст. 7 Закону "Про наукові парки". Згідно із Законом "науковий парк - юридична особа, що створюється з ініціативи вищого навчального закладу та/або наукової встанови шляхом об' єднання внесків засновників для організації, координації, контролю процесу розроблення і виконання проектів наукового парку".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини