Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Наказ БЕБ про затвердження складу Ради громадського контролю при Бюро хочуть скасувати через ОАСК

Реклама

ОАСК просять визнати протиправним та скасувати наказ Бюро економічної безпеки України про затвердження складу Ради громадського контролю при Бюро. Про це повідомила прес-служба суду.

Також позивач просить визнати протиправними дії Міжвідомчої робочої групи з проведення конкурсу з формування первинного складу Ради громадського контролю при БЕБ щодо організації та проведення рейтингового інтернет голосування 9-12 вересня 2021 року за кандидатів до складу Ради громадського контролю при Бюро. Крім того, суд просять визнати протиправними дії відповідної комісії щодо надіслання директору БЕБУ пропозиції щодо персонального складу Ради.

Також позивач просить визнати протиправними та скасувати:

  • рішення Ради громадського контролю про обрання певних осіб, зокрема, головою Ради, заступником голови, секретарем;

  • наказ Бюро про утворення комісії з проведення конкурсного відбору на заняття вакантних посад щодо включення до її складу Ганни Майбороди, Дениса Жело, Михайла Лавровського.

Усі рішення українських судів доступні в системі VerdictumPRO. Отримуйте доступ до бази із 94 млн судових справ із можливостями аналітики. Замовте VerdictumPRO окремо або ще із 50 цифровими інструментами у складі LIGA360:Юрист.

Читайте також: Позов щодо проведення конкурсу на посаду директора БЕБ: суд вирішує питання відкриття провадження у справі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини