Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ВР на позачерговому засіданні розгляне питання щодо ФОПів

Реклама

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков підписав Розпорядження № 292 «Про скликання позачергового пленарного засідання Верховної Ради України дев'ятого скликання». Про це повідомила прес-служба ВР.

"Скликати позачергове пленарне засідання Верховної Ради України дев'ятого скликання на 16 годину 23 вересня 2021 року", - йдеться в документі.

На засіданні планують розглянути такі питання:

1) законопроект № 2644 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відміни норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій;

2) законопроект № 2645 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо відміни норм, які передбачають посилення фіскального тиску шляхом розширення сфери застосування реєстраторів розрахункових операцій;

3) законопроект № 3853 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зміни підходу у визначенні обсягу доходів для застосування спрощеної системи оподаткування;

4) законопроект № 3993 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощення обліку доходів фізичних осіб-підприємців.

З повним текстом законопроектів зручно ознайомитися в модулі "Законопроекти" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Святкові знижки до Дня юриста та 30-річчя ЛІГА:ЗАКОН. Реєструйтеся на презентацію цифрових рішень LIGA360 для юристів й адвокатів НААУ - придбайте рішення зі знижкою 30%. Деталі акції за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини