Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 липня монетизація "пакунку малюка" проводиться за бажанням батьків одразу після народження дитини

Реклама

З 1 липня 2021 року виплата грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги ,,пакунок малюка” на дітей проводиться за бажанням отримувача одразу після народження дитини. Про це нагадали в Мінсоцполітики.

"Батькам новонароджених дітей не потрібно дотримуватись 30-тиденного терміну для звернення за призначенням грошової компенсації замість одноразової натуральної допомоги ,,пакунок малюка”", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що міністерством також розробляються відповідні зміни до законодавства стосовно надання можливості батькам новонароджених дітей звертатись за отриманням грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги "пакунок малюка" під час оформлення комплексної послуги "єМалятко" за допомогою порталу "Дія".

Бажаєте отримувати найсвіжішу аналітику і бути в курсі правових новин? У цьому допоможе LIGA360: Юрист. Слідкуйте за гарячими темами у галузі, отримайте найширший діапазон експертних думок та регулярне оновлення профільних видань. Придбайте LIGA360: Юрист просто зараз.

Читайте також: Зміна розміру аліментів у судовому порядку: роз'яснення Мін'юсту

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини