Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Позачергове засідання ВР відбудеться 23 серпня

Реклама

Голова ВРУ Дмитро Разумков підписав Розпорядження «Про скликання позачергової сесії Верховної Ради України ІХ скликання» № 237. Позачергова сесія відбудеться 23 серпня о 16:00 у зв'язку з вимогою 156 народних депутатів. Про це повідомила прес-служба ВР.

"Розглядатиметься проект Постанови про Звернення Верховної Ради України до Організації Об'єднаних Націй, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї НАТО, Парламентської Асамблеї ОЧЕС, Європейського Парламенту, урядів і парламентів іноземних держав щодо посилення міжнародного співробітництва в рамках Кримської платформи для протидії агресії Російської Федерації (№ 5775)", - йдеться в повідомленні.

Усі законопроекти з пояснювальними записками до них можна знайти в модулі "Законопроекти" ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Переконайтесь у зручності подання інформації, замовивши тестовий доступ.

Тільки в серпні ЛІГА:ЗАКОН надає акційну пропозицію. Придбайте LIGA360 для однієї професійної ролі - отримуйте додатково місяць користування преміум-пакет для юристів, бухгалтерів, HR, піарників чи служби безпеки на вибір. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини