Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підписано закони про основи національного спротиву та збільшення чисельності ЗСУ

Реклама

Володимир Зеленський підписав закони «Про основи національного спротиву» та про зміни до Закону «Про чисельність Збройних Сил України».

Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента.

Глава держави зазначив, що Закон «Про основи національного спротиву» передбачає комплекс важливих заходів, які мають на меті розвиток територіальної оборони та руху опору, впровадження системи підготовки населення до національного спротиву. Також, за його словами, документ дає змогу в разі потреби залучити все населення України до захисту рідної землі, свого краю й своєї родини та згуртувати всіх українців навколо цих важливих, пріоритетних ідей.

«Заходи національного спротиву здійснюватимуться як на підконтрольній, так і на тимчасово окупованих територіях нашої держави», - констатував Президент.

Детальніше про прийняті закони можна дізнатися із окремого матеріалу ЮРЛІГИ.

50 інструментів для юридичного супроводу компанії - в системі LIGA360: Юрист. Отримайте тексти та роз'яснення щодо українського та міжнародного законодавства, кейси з юридичної практики, автоматичні сповіщення про зміни НПА. Дізнайтеся про всі переваги LIGA360: Юрист за посиланням.

Читайте також:

У суді оскаржують розмір компенсації за зруйноване житло внаслідок збройної агресії РФ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини