Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Припинення адмінарешту майна платника податків: перелік підстав оновлено

Реклама

13 липня 2021 року набрав чинності наказ Міністерства фінансів від 8 червня 2021 року № 330 (зареєстровано в Міністерстві юстиції 25.06.2021 за № 840/36462) (далі - Наказ № 330), яким затверджено зміни до Порядку застосування адміністративного арешту майна платника податків.

Про це повідомляє Головне управління ДПС у Дніпропетровській області.

Наказом № 330 доповнено обставини припинення адміністративного арешту майна, відповідно до яких припинення адміністративного арешту майна платника податків здійснюється у зв'язку зі взяттям контролюючим органом на податковий облік нерезидента на підставі акта перевірки.

Податківці нагадали, що відповідно до пп. 94.19.10 п. 94.19 ст. 94 ПКУ припинення адміністративного арешту майна платника податків здійснюється у зв'язку зі взяттям контролюючим органом на податковий облік нерезидента на підставі акта перевірки.

Також Наказом № 330 уточнено, що для застосування арешту коштів на рахунку платника податків контролюючий орган подає до суду заяву в порядку, передбаченому Кодексом адміністративного судочинства.

Як найлегше аналізувати текст договору? З новим інструментом Contractum в LIGA360: Юрист. Система вкаже незначущі слова, помилки в нумерації й структурі, а ще перевірить наявність обов'язкових розділів і дані сторін. Дізнайтесь більше за посиланням.

Читайте також:

Мін'юст роз'яснив процедуру взаємодії виконавців з банками під час арешту рахунків боржників

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини