Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Замовити страховий поліс на автівку можливо через Електронний кабінет водія: МВС

Реклама

До переліку функцій в Електронному кабінеті водія долучили ще один корисний сервіс - замовлення страхового поліса на авто.

Деталі розповіла прес-служба Головного сервісного центру МВС.

Відтепер можна укласти договір страхування транспортного засобу відразу в електронному функціоналі - не потрібно їхати в офіс чи чекати доставку. А за 2 тижні до закінчення терміну дії страхового полісу зміниться колір його позначки і ви зможете завчасно онлайн оформити новий. При цьому попередній договір діятиме до закінчення свого терміну.

Громадяни пільгових категорій зможуть замовити страхові поліси із знижкою. Головне - вказати документ, що підтверджує ці привілеї.

Також прес-служба Головного сервісного центру МВС нагадала, що в Електронному кабінеті водія можливо здійснити обмін та відновлення посвідчення водія, призначити належного користувача на авто, відстежувати та сплачувати штрафи за порушення ПДР, за необхідності - верифікувати водійські документи, отримати витяг з Єдиного державного реєстру транспортних засобів та замовити індивідуальні номерні знаки.

Як найлегше аналізувати текст договору? З новим інструментом Contractum в LIGA360: Юрист. Система вкаже незначущі слова, помилки в нумерації й структурі, а ще перевірить наявність обов'язкових розділів і дані сторін. Дізнайтесь більше за посиланням.

Читайте також:

15 червня вводяться в дію закони про розмитнення "євроблях" за новою формулою

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини