Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд скоротив перелік органів ліцензування

Реклама

Кабмін вніс зміни у перелік органів ліцензування і перелік документів, які додаються до заяви про видачу ліцензії для окремого виду господарської діяльностівиключивши з них по дві позиції.

Минагрополитики, Госкомлесхоз, Минжилкоммунхоз і обласні держадміністрації більше не є органами ліцензування для оптової торгівлі насінням. Крім того, Минтруда і обладміністрації більше не займаються ліцензуванням професійної діяльності в сфері надання соціальних послуг. Перелік документів, що додаються до заяви про видачу ліцензії для цих видів діяльності, також виключений.

Внесення вказаних змін пов'язане з прийняттям Закону "Про внесення змін до деяких законів України відносно спрощення умов ведення бізнесу в Україні"яким діяльність по оптовій торгівлі насінням і за поданням соціальних послуг були виключені із списку видів діяльності, що ліцензувалися. В той же час виключення з цього списку таких видів діяльності, як розведення домашніх тварин, перепродаж предметів мистецтва, розробка проектів, по реконструкції пам'ятників не вплинуло на список органів ліцензування, оскільки органи ліцензування для цих видів діяльності так і не були визначені.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини