Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд зобов’язав Кабмін врегулювати процедуру відшкодування збитків від безплатних перевезень пільгових категорій громадян

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши у судовому засіданні справу щодо регулювання відшкодування збитків від безплатних перевезень пільгових категорій громадян, ухвалив - позов повністю задовольнити. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Суд визнав протиправною бездіяльність Кабміну щодо неприйняття нормативно-правового акту, який регулює відшкодування збитків від безоплатних перевезень пільгових категорій громадян в порушення статті Закону «Про транспорт». Також ОАСК ухвалив зобов'язати КМУ прийняти відповідний нормативно-правовий акт.

Окружний адмінсуд міста Києва вважає, що бездіяльність Уряду, в даному випадку є протиправною, оскільки полягає у невчиненні ним юридично значущих дій, що має своїм наслідком порушення прав автомобільних перевізників на відповідне відшкодування та створює ознаки правової невизначеності, як органів місцевого самоврядування так і автомобільних перевізників.

Читайте також: До ОАСК надійшов позов щодо перерахунку платіжок за розподіл газу для побутових споживачів

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 90 млн. Формуйте власну сильну позицію із системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини