Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для митних перевізників розроблені нові ліцензійні умови

27 січня 2010, 17:56
251
0
Реклама

Держмитслужба повідомила про розробку проекту наказу, усовершенствующего ліцензійні умови здійснення діяльності митного перевізника.

Проектом впроваджуються нові умови ліцензування. У документі закріплені організаційні, кваліфікаційні, технологічні і технічні вимоги, при дотриманні яких суб'єкти господарювання зможуть отримати ліцензію митного перевізника. При цьому врахована специфіка перевезень залізничним транспортом.

У проект включені умови недопущення істотних і систематичних порушень митних правил з боку митного перевізника і умови сплати державі засобів, що належать йому, у випадку недотримання митним перевізником узятих на себе зобов'язань про доставку вантажу в митний орган призначення.

Згадані умови вводяться на основі ст. 165 Митного кодексу України. Непостачання товарів в митницю призначення являється згідно п. 2 ст. 161 цього Кодексу несумісною з діяльністю митного перевізника. Нова редакція ліцензійних умов, стверджує Держмитслужба, не вплине на підприємців, діючих з дотриманням законодавства України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини