Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

РАУ звільнила багатодітних адвокатів від сплати щорічних внесків

Реклама

Рада адвокатів України звільнила від сплати щорічних внесків на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування адвокатів, які мають статус багатодітних батьків, повідомляє офіційний сайт НААУ.

Відповідне рішення № 4 РАУ ухвалила 19 березня 2021 року.

Право приймати рішення про звільнення, зменшення або відтермінування сплати щорічного внеску надано радам адвокатів регіонів, Раді адвокатів України, Національній асоціації адвокатів України за заявами адвокатів, поданими до 31 січня поточного року. Зокрема:

- Радою адвокатів регіону щодо 70 % щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування;

- Радою адвокатів України, Національною асоціацією адвокатів України щодо 30 % щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування відповідно.

Водночас у рішенні РАУ зазначено, що Рада адвокатів регіону, Рада адвокатів України, Національна асоціація адвокатів України можуть витребувати додаткові відомості щодо набуття відповідного статусу та обґрунтованої фінансової потреби щодо звільнення, зменшення або відтермінування сплати щорічного внеску на забезпечення реалізації адвокатського самоврядування, що підтверджується відповідними документами, або інші документи тощо.

Адвокати НААУ вивчають судову практику з новим цифровим продуктом. LIGA360: Адвокат НААУ надає доступ до 90 млн судових рішень і прецедентів, правових позицій ВС, нових надходжень. А ще тут можна прогнозувати шанси на перемогу в суді на базі позовної заяви й стежити за розкладом засідань по Україні. Дізнайтеся про всі переваги продукту за посиланням.

Хотіли спробувати продукти LIGA360 безкоштовно? До 28 квітня ви можете 2 тижні тестувати наші рішення для бухгалтерів, юристів та бізнесу. Усе законодавство, професійна аналітика, автоматичні сигнали про зміни та понад 50 цифрових інструментів. Дізнавайтеся про умови тут.

Читайте також:

Адвокатів - злісних неплатників щорічних внесків можуть притягнути до дисциплінарної відповідальності: рішення РАУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини