Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сьогодні буде прийнято рішення щодо роботи громадського транспорту в Києві

Реклама

Сьогодні, 22 березня, буде прийнято рішення щодо роботи громадського транспорту в Києві. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Він зазначив, що за результатами засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС Київ віднесли до «червоної» зони обмежень з 00:00 23 березня 2021 року.

Також Микола Поворозник нагадав, що обмеження, які діють в «червоній» зоні, столиця запровадила ще 18 березня рішенням міської комісії з питань ТЕБ та НС. Вони почали діяти з 20 березня.

"Остаточне рішення щодо роботи громадського транспорту в Києві буде ухвалене в понеділок, 22 березня. Позиція міста у цьому питанні чітка - громадський транспорт має працювати! Звичайно, з урахуванням карантинних правил та обмежень. Зупинка транспорту призведе до колапсу в місті", - йдеться в повідомленні.

Больше информации о том, как предупредить кризисные ситуации бизнеса уже сегодня, получайте в системах ЛІГА:ЗАКОН. Держите руку на пульсе актуальной правовой картины дня со всеми нововведениями, используйте подборку ситуаций для оперативного реагирования на любые изменения и имейте доступ к полной базе нормативных документов на любую дату, в частности и тех, которые регулируют работу компаний в условиях коронакризиса, карантинов, чрезвычайных положений. Попробуйте тестовый доступ к системам ЛІГА:ЗАКОН по ссылке

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини