Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Договір позики грошей: НПУ роз'яснила переваги нотаріального посвідчення

Реклама

Нотаріальна палата в рамках проекту «Нотаріат обличчям до людей» підготувала інфографіку про договір позики грошових коштів і переваги нотаріального посвідчення такого договору.

НПУ зауважила: договір позики грошей згідно з чинним законодавством не підлягає обов'язковому нотаріальному посвідченню, але наявність договору позики, посвідченого нотаріально, убезпечує позикодавця від різноманітних проблем.

Забезпечити захист нерухомого майна та земельних ділянок від несанкціонованої зміни власника у період кризи можливо! Довірте це сервісу SMS-Маяк, який проінформує користувачів про зміни статусу об'єктів нерухомого майна. Поставити на моніторинг зараз

Відповіді експертів юридичного ринку на найгарячіші питання юристів щодо кризових ситуацій доступні на сторінках видання "ЮРИСТ&ЗАКОН". Тільки практичні матеріали, що допоможуть попередити і запобігти багатьом кризовим ситуаціям, а не тільки діяти по факту процесів, що вже трапилися. Отримайте демо-номер за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Читайте також:

Договір купівлі-продажу нерухомості: яким вимогам має відповідати

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини