Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження запроваджених Мін’юстом платних послуг у СІЗО: суд відкрив провадження у справі

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Уповноваженого Верховної Ради з прав людини до Міністерства юстиції.

Про це повідомила прес-служба ОАСК.

У суді нагадали, що позивач просить суд визнати протиправним наказ Мін'юсту, яким було запроваджено експериментальний проект з надання платних послуг в слідчих ізоляторах.

Зокрема, йдеться про оскарження наказу Міністерства юстиції від 06.05.2020 «Про затвердження Порядку проведення експериментального проекту щодо платної послуги з надання поліпшених побутових умов та харчування особам, узятим під варту, в слідчих ізоляторах Державної кримінально-виконавчої служби України» (зі змінами, внесеними 20 та 27 липня 2020 року).

Серед інших вимог позову - зобов'язати відповідача виключити з Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів України вказаний наказ.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами загального позовного провадження та призначив підготовче засідання на 18 березня 2021 року.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Читайте також:

ВС роз'яснив, які дії є "вживанням права на зло"

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини