Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кінцеві терміни встановлення лічильників газу для населення можуть подовжити

Реклама

Сьогодні, 17 лютого, депутати прийняли в першому читанні за основу законопроект № 4248-1 "Про внесення змін до Закону України "Про забезпечення комерційного обліку природного газу" (щодо перегляду термінів встановлення споживачам лічильників природного газу)".

Згідно з чинним Законом «Про забезпечення комерційного обліку природного газу» термін встановлення суб'єктами господарювання, що здійснюють розподіл природного газу на відповідній території лічильників газу для населення, що проживає у квартирах та приватних будинках, в яких газ використовується тільки для приготування їжі, спливає з 1 січня 2021 року.

У законопроекті запропоновано переглянути та продовжити кінцеві терміни встановлення індивідуальних лічильників для населення, що проживає у квартирах та приватних будинках, у яких природний газ використовується, зокрема, для приготування їжі, до 01.01.2023.

Запропонований законопроект не стосується:

- питань функціонування місцевого самоврядування, прав та інтересів територіальних громад, місцевого та регіонального розвитку, соціально-трудової сфери, прав осіб з інвалідністю;

- сфери наукової та науково-технічної діяльності.

Моніторте зміни законодавства і судових рішень зі смартфону. З LIGA360 ви отримуватиме сповіщення про зміни в окремих фрагментах НПА, реєстрах, судових рішеннях. Сигнали автоматично надходитимуть в Telegram-бот. Замовте LIGA360 сьогодні і налаштуйте свою роботу в режимі смарт.

Читайте також:

Кабмін хоче позбавити себе 54 повноважень

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини