Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ОАСК просять зобов’язати НАБУ оголосити повторний конкурс на одну з посад

Реклама

В ОАСК надійшла позовна заява до Національного антикорупційного бюро України, позивачем якої зазначений Олександр Карєєв. Про це повідомила прес-служба ОАСК.

Зокрема, позивач просить скасувати рішення Конкурсної комісії НАБУ в частині визначення переможця відкритого конкурсу на вакантну посаду Заступника Керівника Головного підрозділу детективів - Керівника Другого підрозділу детективів Головного підрозділу детективів.

Крім того, серед позовних вимог зазначено: визнання протиправним наказу Директора НАБУ від 15 січня 2021 року в частині призначення Олександра Скомарова на вказану посаду як такого, що пройшов за конкурсом, та зобов'язання уповноваженої особи НАБУ оголосити повторний конкурс.  

Зазначається, що ОАСК вирішує питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Читайте також: ОАСК скасував постанову Кабміну щодо нового українського правопису

Кабмін оскаржить рішення ОАСК про скасування постанови щодо нового українського правопису

Екосистема хмарних рішень LIGA360 повідомить про зміни в розкладі судових засідань, дозволить моніторити рішення конкретного суду чи навіть судді, сигналізуватиме про зміни в реєстрах щодо постачальників і партнерів. Час замовити тестовий доступ Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Спробуйте також  Verdictum PRO, за допомогою якого на підставі завантаженої позовної заяви ви зможете отримати інформацію про вірогідність перемоги у суді у всіх трьох інстанціях за допомогою штучного інтелекту.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини