Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відсьогодні можна подавати заяви для отримання допомоги у 8 тис. грн

Реклама

Відсьогодні ФОПи та наймані працівники можуть подавати заяви на отримання одноразової матеріальної допомоги у розмірі 8 тисяч грн.

Про це повідомив у Facebook міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Міністр зазначив, що заяву подати можна до 31 грудня включно, а гроші будуть зараховані на особистий гривневий рахунок також до 31 грудня 2020 року.

Однак відповідно до Порядку, заяву потрібно подати до 21 грудня включно.

Читайте також: Як отримати "карантинну" допомогу у зв'язку із втратою доходу: опубліковано Порядок

"Не передавайте свої дані третім особам. Ви можете отримати виплату лише через Дію. Будьте уважні при заповненні заяви. Для отримання послуги вам потрібен лише IBAN рахунку", - наголосив він.

Також він зазначив, що отримано вже більше 6 тисяч заяв на отримання послуги.

Вам також може бути цікаво: Одноразова компенсація щодо відшкодування витрат на ЄСВ: який порядок отримання

Робота з нормативно-правовими актами потребує глибинного аналізу, однак за кризових умов у країні важливо формувати швидку стратегію реагування для збереження бізнесу. Для того, щоб контролювати усі зміни і оперативно формувати план дій, важливо користуватися сучасними інструментами для оптимізації роботи юриста. Онлайн-система ІПС ЛІГА:ЗАКОН пропонує не тільки актуальну базу законодавства, але й безліч додаткових функцій: моніторинг правової картини дня, швидкий пошук документів зі зворотніми посиланнями, автоматичні сповіщення про всі важливі зміни в обраному документі. Почніть користування вже зараз для максимальної ефективності в режимі карантину.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини