Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін визначився, коли має відбутися Всеукраїнський перепис населення

Реклама

9 грудня на засіданні Уряду було схвалено розпорядження № 1542-р "Про проведення у 2023 році Всеукраїнського перепису населення", проект якого розробив Держстат.

Документ встановлює термін проведення Всеукраїнського перепису населення - 2023 рік.

Державна служба статистики повідомила, що без перепису неможливо отримати повну та детальну інформацію щодо різноманітних характеристик населення країни в цілому та по кожній адміністративно-територіальній одиниці для інформаційного забезпечення управління та прогнозування соціально-економічного розвитку, а також розроблення та реалізації виваженої державної політики з питань народонаселення.

Прийняття розпорядження надає можливість забезпечити належний рівень підготовки та проведення Всеукраїнського перепису населення у 2023 році під час всесвітнього раунду переписів населення та житлового фонду (2015 - 2024 роки), підсумки якого використовуватимуться при формуванні державної політики з питань економічного та соціального розвитку України та регіонів, бюджетної та міграційної політики, при побудові демографічних прогнозів, для міжнародних зіставлень тощо.

Снігопад знижок до Нового року! Обирайте комплексні рішення для юристів, адвокатів та партнерів юридичного бізнесу зі знижкою 30%. Будьте в курсі змін НПА, у тому числі нових надходжень та законопроектів, судових рішень, розкладу судових засідань, контролюйте контрагентів та партнерів в режимі 24/7. Не пропустіть найвигідніші пропозиції для ефективного 2021 року. Замовляйте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини