Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ескіз великого Державного Герба України: суд просять визнати нечинним результат конкурсу

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва просять визнати нечинними результат конкурсу «На кращий ескіз великого Державного Герба України» та нормативно-правовий акт, яким затверджено відповідний результат.

Про це йдеться у позовних вимогах адміністративного позову, що надійшов до ОАСК.

Також суд просять визнати конкурс, проведений Міністерством культури та інформаційної політики, таким, що був проведений з порушенням Постанови ВРУ «Про оголошення конкурсу на кращий ескіз Державного Герба України», а також постанови КМУ, згідно з якою Уряд, зокрема, зобов'язав Міністерство культури та інформаційної політики забезпечити суспільне обговорення ескізу.

Водночас разом з позовною заявою до суду було подане клопотання про витребування доказів, де позивач просить суд витребувати у Міністерства документи про здійснення всебічного суспільного обговорення ескізу, а саме: план заходів і дату інформаційного оголошення про обговорення, кількість зареєстрованих учасників обговорення, а також висновки та рекомендації оргкомітету.

Наразі Окружний адміністративний суд міста Києва вирішує питання про відкриття провадження за цим адміністративним позовом.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. ЛІГА:ЗАКОН презентує для вас першу систему аналізу судових рішень із функціоналом передбачення вірогідності перемоги у суді у всіх трьох інстанціях за допомогою штучного інтелекту. Функціонал прогнозування на підставі аналізу тексту позовної заяви створено для попередньої оцінки ризиків та економії часу адвоката під час підготовки до судових засідань. Сьогодні Verdictum PRO аналізує понад 80 млн документів.

Детальніше за посиланням

Читайте також:

Оголошено переможця конкурсу на найкращий ескіз Великого Державного Герба України

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини