Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні пропонують запровадити автоматичне коригування тарифів на теплову енергію та комунальні послуги

24 листопада 2020, 15:10
3360
1
Реклама

В умовах проходження опалювального сезону найбільш актуальними питаннями, які потребують урегулювання, є щомісячне зростання вартості природного газу для підприємств теплопостачання та тарифної політики у сфері теплопостачання.

Про це розповіла заступник Міністра розвитку громад та територій Наталія Хоцянівська під час онлайн-наради щодо проблемних питань діяльності суб'єктів господарювання у сфері теплопостачання в умовах запровадження ринку природного газу.

За словами пані Хоцянівської, для вирішення цих питань Мінрегіон пропонує розглянути варіант запровадження автоматичного коригування тарифів на теплову енергію та комунальні послуги у зв'язку зі зміною вартості складових, що змінюються з причин, не залежних від підприємств теплопостачання (зокрема, у зв'язку з функціонуванням ринку природного газу та електроенергії).

Якщо рішення щодо автоматичного коригування Верховною Радою прийнято не буде, у міністерстві пропонують закріпити на законодавчому рівні можливість здійснення щомісячного перерахування вартості теплової енергії та комунальних послуг з урахуванням зміни вартості енергоносіїв.

Карантин без бізнес-перешкод! Довірте моніторинг змін компанії бізнес-партнера системі CONTR AGENT. Всі дані оновлюються з понад 40 державних реєстрів та відкритих джерел. Поставити на моніторинг зараз

Читайте також:

Які умови відключення та відновлення електроенергії споживачам?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини