Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Про те, як влада допомагає водіям на зимових дорогах

15 січня 2010, 12:25
272
0
Реклама

Минтранссвязи спільно з представниками МНС, МВС, Госавтотрансадминистрации, Глававтоинспекции і Госспецтрансслужбы обговорило ситуацію на дорогахвикликану складними погодними умовами і не менш складними умовами співпраці органів для її подолання.

Представник Укравтодору повідомив: на період складних метеоумов на території України в Укравтодорі цілодобово працює оперативний штаб, що надає усім зацікавленим актуальну інформацію про дороги кожних 4 години. Перший заступник Міністра Василь Шевченко також призвав колег організувати співпрацю так, щоб громадяни і компанії могли отримувати оперативну інформацію про стан дорожнього покриття, про обмеження або закриття проїзду, про затримку або відміну курсування автобусних маршрутів.

На засіданні пан Шевченко відмічав незадовільну роботу відомстввнаслідок чого рух на автодорогах був значно ускладнений, виникали небезпечні ситуації, почастішали ДТП. Цікаво, що представник МНС відмітив: "Найбільше звернень та нарікань від водіїв поступає не по регіонам, де погодні умови дійсно булі надзвичайно складними, а по Києву".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини