Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін схвалив законопроект про впровадження накопичувальної пенсійної системи

19 листопада 2020, 09:16
2688
0
Реклама

На засіданні 18 листопада Кабмін схвалив законопроект про впровадження професійної накопичувальної системи. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Професійну накопичувальну систему пропонується запровадити для осіб молодше 35 років, які працюють в особливо важких та небезпечних умовах.

"Люди отримають власні пенсійні рахунки, якими вони зможуть скористатися, коли вийдуть на пенсію. Ідеться про тисячі гривень, які людина зможе отримати як доплату до своєї пенсії. Приблизний об'єм коштів для такої накопичувальної системи становитиме 2-3 млрд грн на рік. Розрахунки проведені до 2050 року показують, що від введення такої системи виграють і працівники, і роботодавці, і загалом економіка країни", - зазначив він.

Читайте також:

Про посилення карантину Кабмін повинен буде попередити за тиждень

Фінансова підтримка громадян у випадку самоізоляції: порядок отримання

Судові рішення та повістки планують відправляти на електронну пошту

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес. Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Зверніть увагу, екосистема LIGA360 отримала нову функцію автоматичного відстеження змін не лише НПА в цілому, а й окремих його абзаців. Щойно відбудуться зміни - ви отримаєте сповіщення в модулі SMART-сигнали. Відстежувати зміни в окремих нормах - тепер реально з LIGA360. Отримайте LIGA360 для ознайомлення вже сьогодні

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини