Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для фіксованого телефонного зв'язку встановлять показники якості

12 січня 2010, 12:45
372
0
Реклама

Минтранссвязи має намір затвердити Показники якості фіксованого телефонного зв'язку і їх граничні нормовані рівні. Відповідний проект наказу був обнародуваний на офіційному сайті Міністерства.

Отже, як вже вказувалося вище, для фіксованого телефонного зв'язку пропонується встановити показники якості і їх граничні нормовані рівні. Приміром, згідно з документом нормований час виконання заявки на підключення кінцевого устаткування споживачів до мережі місцевого телефонного зв'язку повинен складати не більше 24 робочих дніва нормований час усунення ушкоджень зв'язку - не більше 1 доби. Показники задовільності споживачів обслуговуванням встановлені на наступному рівні: відсоток звернень відносно організаційних аспектів обслуговування не повинен перевищувати 1 % (від загальної кількості користувачів). Такий же показник закріплений і для звернень відносно технічних аспектів обслуговування. Дотримання нормативів, вказаних в документах, контролюватиме НКРС.

На сьогодні єдиний акт, який би встановлював показники якості, відсутній. Загальні стани про якість послуг містять: Закон "Про телекомунікації", Закон "Про захист прав споживачів", постанова КМУ "Про затвердження Правил надання і отримання телекомунікаційних послуг" і розпорядження КМУ "Про схвалення Концепції розвитку телекомунікацій в Україні".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини