Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ціни на газ залишаться колишніми

11 січня 2010, 12:22
402
0
Реклама

Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко заявила про те, що ціни на газ для населення і промисловості України підвищуватися не будуть.

Ціни не підвищаться з 1 січня 2010 року і залишаться колишніми - на рівні 2009 року. За словами глави уряду, газотранспортна система України залишиться в державній власності України: "Поки я у владі, чи в опозиції, поки я жива, я не допущу, щоб хтось зазіхав на газотранспортну систему, яка є нашою зброєю у зміцненні нашої незалежності". Вона заявила також, що будучи в опозиції, їй вдалося добитися ухвалення закону, що захищає газотранспортну систему.

Нагадаємо, що Законом від 06.02.2007 № 605 - V були внесені зміни в ст. 7 Закону "Про трубопровідний транспорт ". Змінами заборонялися будь-які види реорганізації і приватизація держпідприємств магістрального трубопровідного транспорту. Заборонялися також і будь-які види відчуження фондів цих підприємств, передача їх з балансу на баланс, в концесію, оренду, лізинг, під заставу, в управління, до статутних фондів інших ДЗИГ, за винятком тих случав, коли результатом перерахованих дій є створення держпідприємств, 100 % яких знаходяться у власності держави.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини