Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Спікер парламенту виступає за інвентаризацію землі "неофіційними" особами

8 січня 2010, 16:51
289
0
Реклама

Глава Верховної Ради України Володимир Литвин заявив про необхідність інвентаризації кримської землі, очолити яку повинні не офіційні представникиа люди, що мають авторитет серед населення Криму.

При цьому повну інвентаризацію земель (не лише кримських, але і по території усієї України) керівник парламенту бачить в створенні реєстру землекористувачіввідповідно до якого усе незаконно виділені земельні ділянки повинні повертатися назад. Яким чином будуть державні реєстри складатися неофіційними особами, повідомлення на сайті парламенту не уточнює.

Спікер також заявив про необхідність повернутися до розгляду Верховною Радою України питання про накладення Президентом вето на закон, що встановлював мораторій на відчуження землі до 2012 року (см матеріал ЛІГА :ЗАКОН). Закон, проти якого виступив Президент, передбачав додаткове основа (дату) для припинення що вже діяло мораторію на будь-які види відчуження сільськогосподарських земель, у тому числі внесення до статутних фондів хозобществ права на земельну частину (пай), а також на зміну цільового призначення земельних ділянок для ведення товарного сільгоспвиробництва.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини