Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відновлено роботу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів

Реклама

Трохи більше місяця тривав процес із налагодження функціонування новоствореного Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України, яке було утворено 27 травня. Про це повідомили на Урядовому порталі.

«Завдання, яке поставив мені Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль - у стислі терміни налагодити роботу Міндовкілля. На сьогодні Міністерство має власне Положення, затверджено структуру апарату, штатний розпис і кошторис. Станом на 05 серпня 2020 року заповнено понад 30% від штатної чисельності працівників. Відтепер ми у повному обсязі можемо зосередитись на формуванні і реалізації державної екологічної політики та ефективному впровадженні реформ», - заявив Міністр захисту довкіллля та природних ресурсів Роман Абрамовський.

Читайте також:

НКРЕКП затвердила нові "зелені" тарифи

В Україні розпочато розробку нового Кодексу про надра

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини