Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКРЕКП затвердила нові "зелені" тарифи

Реклама

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затвердила постанову № 1497 "Про встановлення "зелених" тарифів на електричну енергію та надбавки до "зелених" тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб'єктів господарювання", яка набула чинності 1 серпня.

Із повним текстом постанови ви можете ознайомитись в ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Постановою встановлені "зелені" тарифи на електричну енергію, вироблену суб'єктами господарювання на об'єктах електроенергетики, що використовують альтернативні джерела енергії, та надбавки до "зелених" тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва.

Відповідно втратила чинність постанова комісії № 1245.

Зазначимо, що 31 липня в газеті "Голос України" опубліковано Закон № 810-IX "Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення умов підтримки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел енергії", яким знижено "зелений" тариф. Крім пп. 8 п. 3 розділу I, документ набув чинності 1 серпня.

ВР Закон № 810-IX прийняла 21 липня.

Детальніше про цей Закон ми писали тут.

Хочете першими отримувати оповіщення про прийняття законів? Налаштуйте віджет «Smart-сигнали» в екосистемах LIGA360. Щоб отримати тестовий доступ - переходьте за посиланням.

Ознайомтесь із важливою аналітикою:

Захопити місто: коли та де можна встановлювати огорожі в столиці

Процедура реєстрації прав на нерухомість в Україні

Безоплатна земельна ділянка - це міф чи реальність?

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини