Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держмитслужба оновила інтерактивну карту: які пункти пропуску відкрито з української сторони

Реклама

Для зручності громадян та представників бізнесу, що планують перетинати кордон (пішки або автомобілем), Держмитслужба оновила інтерактивну карту, на якій позначені закриті і відкриті пункти пропуску з української сторони.

Зеленим позначено відкриті пункти пропуску; червоним - закриті.

Про це повідомила Державна митна служба на офіційному сайті.

Також на карті показані аеропорти, які відновили міжнародне сполучення, відкриті морські порти та залізничні пункти пропуску.

Карта доступна за посиланням.

ВАЖЛИВО: деякі пункти пропуску мають обмеження у пішохідному сполученні.

У Держмитслужбі звернули увагу, що перед виїздом за кордон варто ознайомитись із заходами, які вживаються іншими країнами з протидії розповсюдженню COVID-19. Можуть бути обмеження в'їзду для громадян України з боку інших країн. Деталі заходів на сайті МЗС за посиланням.

Також у Службі нагадали, що в'їзд іноземцям в Україну дозволено з обов'язковою наявністю медичного страхування, яке передбачає лікування COVID-19, обсервацію. Для осіб, які прибувають в Україну з країн зі значним поширенням COVID-19, передбачено обсервацію або самоізоляцію із застосунком «Дій вдома». Читайте про це детальніше в окремому матеріалі ЮРЛІГИ.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес. Ви можете замовити повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням

Читайте також:

Адаптивний карантин продовжено до 31 липня

Уряд відновив авіасполучення

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини