Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінімальна зарплата може зрости більш ніж на 500 грн в липні

Реклама

Міністр соціальної політики України Марина Лазебна зазначила, що мінімальну зарплату у другому півріччі потрібно підвищувати більш ніж на 500 грн.Про це вона розповіла в інтерв'ю для Інтерфакс-Україна.

"Я вважаю, що мінімальну зарплату вже з другого півріччя цього року треба підвищувати. Міністерство фінансів і Міністерство економіки проводять розрахунки, якою має бути ця зарплата. Те, що вона виросте не на 500 грн., це точно. Зараз прораховується, як цей мультиплікатор спрацює на країну", - зазначила Міністр.

Нагадаємо, що зараз мінімальна заробітна плата складає 4 723 грн. в місячному розмірі і 28,31 грн в почасовому розмірі.

Хочете першими отримувати оповіщення про прийняття законів? Налаштуйте віджет «Smart-сигнали» в екосистемах LIGA360. Щоб отримати тестовий доступ - переходьте за посиланням.

Раніше ми писали про законопроект № 3482, яким пропонується підвищити з 1 липня 2020 року розмір мінімальної заробітної плати до очікуваного фактичного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб.

З повним текстом законопроекту зручно ознайомитися в модулі "Законопроекти" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини