Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Другий етап пом'якшення карантину заплановано на 22 травня

Реклама

Другий етап послаблення карантину можливий уже з 22 травня і розглядатиметься на одному із найближчих засідань Кабінету Міністрів.

Про це Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів на щоденному брифінгу сьогодні, 14 травня, повідомляє прес-служба МОЗ.

За словами пана Степанова, серед пом'якшень, які пропонуються з 22 травня, є:

- дозвіл на проведення спортивних змагань, але без глядачів;

- дозвіл на роботу готелів, окрім хостелів та без функціонування ресторанів і спортивних залів;

- дозвіл на проведення зовнішнього незалежного оцінювання та роботу громадського транспорту і дошкільних навчальних закладів.

Міністр наголосив, що всі послаблення карантину можливі лише за умови дотримання протиепідемічних правил: маскового режиму, соціальної дистанції, дезінфекції антисептиками для рук тощо.

При цьому самі пом'якшення будуть проводитися у 4 етапи.

«Нами вже розроблений поетапний вихід з карантину. Він дуже чіткий і може бути прийнятий на найближчому засіданні Кабміну. Мова йде про чотири етапи виходу з карантину. Всі вони відповідають певним критеріям і під кожен з цих етапів є певні пом'якшення. Перший етап був 11 травня, другий - плануємо на 22 травня», - сказав Максим Степанов.

Як упоратися з потоком інформації і завжди тримати руку на пульсі законодавчих змін? Компанія ЛІГА:ЗАКОН розробила LIGA360 - інноваційну екосистему для командного управління ризиками. Відтепер ви зможете отримувати автоматичні сповіщення про критичні зміни, важливі для вашого бізнесу, та працювати при цьому в єдиному середовищі з колегами. Замовте безкоштовний тест, щоб оперативно приймати антикризові рішення разом з командою.

Читайте також:

Як громадський транспорт буде виходити з карантину?

На літніх терасах можна буде перебувати вчотирьох, а йти вулицею - групами до 8 осіб

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини