Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Послаблення карантину: діють тимчасові рекомендації для роботи малого бізнесу

Реклама

Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко постановами від 9 травня затвердив тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів під час надання послуг в умовах карантину.

З повним текстом затверджених постанов зручно ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ до систем.

Пан Ляшко нагадав, що з 11 травня в Україні послаблено карантинні заходи.

Тож з 11 травня діють тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів під час надання послуг в умовах карантину:
- в перукарнях та салонах краси (постанова № 20);
- при роботі закладів громадського харчування (постанова № 18);
- при торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами (постанова № 17);
- при здійсненні дозволених видів діяльності, які передбачають приймання відвідувачів в офісних приміщеннях (постанова № 16);
- при наданні стоматологічної допомоги (постанова № 19);
- в закладах стаціонарної психіатричної допомоги, медико-соціального та соціального захисту населення (постанова № 15).

Серед основних вимог: температурний скринінг усіх працівників, соціальна дистанція не менш як 1,5 метра, прийняття клієнтів за попереднім записом, обов'язкова дезінфекція після кожного клієнта, працівники мають бути одягнені в медичну маску або респіратор та одноразові рукавички (залежно від виду діяльності такі захисні засоби варіюються).

ЮРЛІГА раніше писала, що 4 травня Головний державний санітарний лікар розпорядженням № 31 оприлюднив проекти тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при поетапному відновленні діяльності деяких сфер госпдіяльності.

Бізнес у період кризи. Миттєво дізнайтеся про початок банкрутства контрагента! Поставте на моніторинг бізнес-партнера у системі CONTR AGENT за назвою компанії, П. І. Б. директора/ФОП, кодом ЄДРПОУ компанії, ІПН ФОП та отримуйте сповіщення про будь-які зміни на електронну пошту або в особистому кабінеті. Замовити тестовий доступ на 72 години

Якими будуть наступні рішення влади? Замовте тестовий доступ до екосистеми LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів, що можуть вплинути на ваш бізнес.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини