Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Які документи набули чинності 1 квітня

Реклама

Документи, які набули чинності 1 квітня 2020 року:

- Закон № 532-IX "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо підвищення доступності лікарських засобів, медичних виробів та допоміжних засобів до них, які закуповуються за кошти державного бюджету, та створення умов для закупівель у сфері охорони здоров'я за кошти державного бюджету" від 17.03.2020.

Читайте також: набув чинності Закон про підвищення доступності ліків

- Закон № 539-IX "Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення лікування коронавірусної хвороби (COVID-19)", який Верховна Рада прийняла на позачерговому засіданні 30 березня. Детальніше про нього в матеріалі: Рада дозволила застосування незареєстрованих в україні ліків для лікування COVID-19

- Постанова Нацбанку № 26 "Про завердження Змін до Правил організації статистичної звітності, що подається до Національного банку України" від 10.03.2020.

- Розпорядження Київської міської державної адміністрації № 399 "Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті, який працює у звичайному режимі руху" від 05.03.2020. Документом затверджено тарифи на послуги з перевезення пасажирів у міському пасажирському транспорті - метрополітені, автобусі, трамваї, тролейбусі, фунікулері, який працює у звичайному режимі руху.

Читайте також: в Києві зупинено громадський транспорт: перевозять тільки спеціальні категорії пасажирів

- Постанова НКРЕКП № 725 "Про встановлення "зелених" тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками приватних домогосподарств" від 25.03.2020. Детальніше про це читайте тут.

- Постанова НКРЕКП № 724 "Про встановлення "зелених" тарифів на електричну енергію, вироблену генеруючими установками споживачів, у тому числі енергетичних кооперативів, встановлена потужність яких не перевищує 150 кВт" від 25.03.2020.

- Постанова НКРЕКП № 723 "Про встановлення "зелених" тарифів на електричну енергію та надбавки до "зелених" тарифів за дотримання рівня використання обладнання українського виробництва для суб'єктів господарювання" від 25.03.2020.

Детальніше із вищевказаними документами зручно ознайомитись в системах ЛІГА:ЗАКОН. Оцініть переваги системи прямо зараз, замовивши тестовий доступ за посиланням.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте підбірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зімни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, в т.ч. регулюючих роботу компаній в умовах короно-кризи, карантинів, надзвичайних станів.

Також цікаво:

як державні органи працюють під час карантину

карантин: що потрібно вказати в заяві про надання відпустки без збереження зарплати

продовження процесуальних строків: Рада прийняла закон

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини