Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Режим надзвичайної ситуації запроваджено по всій території України до 24 квітня

Реклама

Режим надзвичайної ситуації запроваджено по всій території України на 30 днів до 24 квітня.

Про це повідомляє Telegram-канал Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Таке рішення сьогодні, 25 березня, ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів. Крім того, у режим надзвичайної ситуації переведена Єдина державна система цивільного захисту. Відповідно, всі карантинні обмеження також подовжено на 30 днів до 24 квітня.

Уряд діє за визначеним планом боротьби з поширенням коронавірусної інфекції. І рішення обумовлене тим, що випадки захворювання на COVID-19 вже виявлені в 13 областях та місті Києві, йдеться в повідомленні.

Додатково до цього рішення Кабмін постановив:

- належним чином облаштувати КПП в зонах надзвичайної ситуації з обов'язковим санітарним оглядом громадян і пропуском лише після медичного огляду осіб та дезінфекції транспортних засобів;

- залучити до роботи на цих пунктах працівників і технічні засоби МОЗ, Нацполіції, Нацгвардії, ДСНС, Держпродспоживслужби;

- усі приміщення, дороги та тротуари мають проходити ретельну дезінфекцію;

- надавати допомогу малозахищеним верствам населення із залученням працівників соціальних служб, громадських і волонтерських організацій до надання допомоги.

ЮРЛІГА писала, у чому різниця надзвичайної ситуації та надзвичайного стану.

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах корона-кризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини