Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Призов в армію зупинено на час карантину

Реклама

За розпорядженням Командувача Сухопутних Військ Збройних Сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського на час дії карантину військкомати призупиняють певні заходи призову громадян на строкову військову службу, а саме виклики призовників до призовних дільниць та збірних пунктів. Про це йдеться на офіційній сторінці органу в фейсбуці.

Заходи зупинені на невизначений час до окремого розпорядження. Натомість військові комісаріати і територіальні центри комплектування та соціальної підтримки мають продовжувати роботу з військово-обліковими документами та організовувати протиепідемічні заходи.

Також, відповідно до повідомлення, головам призовних комісій рекомендується організовувати роботу комісій відповідно до обмежень, введених місцевими органами виконавчої влади.

Тримайте руку на пульсі щодо актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте підбірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зімни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, в т.ч. регулюючих роботу компаній в умовах короно-кризи, карантинів, надзвичайних станів. Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Читайте також:

МОЗ: легка форма коронавірусу може лікуватись в домашніх умовах

Карантин: Рада схвалила податкові канікули для бізнесу

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини