Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДСНС визначила порядок роботи під час карантину

Реклама

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів від 11 березня 2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та з метою запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 ДСНС запровадила спеціальні заходи діяльності.

Відповідний наказ № 207 «Про запобігання занесенню та поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19 серед персоналу системи ДСНС» ДСНС прийняла 13 березня. З повним текстом наказу можна ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ.

Читайте також: права працівників під час оголошення карантинних заходів

Зокрема, ДСНС наказала керівникам територіальних органів та аварійно-рятувальних формувань центрального підпорядкування ДСНС:

- уточнити перелік сил та засобів, які можуть бути залучені до проведення протиепідемічних заходів, та забезпечити їх готовність до виконання визначених завдань;

- організувати підготовку з питань порядку використання засобів індивідуального захисту серед особового складу, який може бути залучений до проведення протиепідемічних заходів;

- сприяти в межах повноважень ДСНС (за зверненням органів влади) проведенню дезінфекційних заходів у визначених місцях;

- забезпечити участь особового складу (за зверненням органів влади та органів місцевого самоврядування) у роботі протиепідемічних комісій, оперативних груп та регіональних штабів з питань протидії поширенню коронавірусної інфекції серед населення та стабілізації епідемічної ситуації.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН подбала про те, як в умовах запровадженого в Україні карантину дистанційно працювати адвокату. Усі інструменти для роботи адвоката ЛІГА:ЗАКОН пропонує в одному професійному рішенні. Автоматизувати свої щоденні задачі легко, використовуючи Професійне рішення «Адвокат». Ви зможете щоденно працювати з повною актуальною базою НПА та коментованих кодексів, відстежувати благонадійність своїх контрагентів чи потенційного партнера, увімкнути автоматичний моніторинг зміни їх статусу.

Також здійснити швидкий інноваційний аналітичний пошук судової практики на підтримку або спростування певної точки зору допоможе система аналізу судових рішень VERDICTUM. Протестувати систему можна за посиланням.

Читайте також:

Карантин: Рада суддів просить утримуватися від участі в судових засіданнях

Президент скликав засідання РНБО з питань протидії поширенню коронавірусу

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини