Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адвокатам дозволять відвідувати СІЗО попри карантин

Реклама

ЮРЛІГА писала, що в Україні оголошено карантин на три тижні.

13 березня 2020 року у зв'язку із загрозою поширення на території України коронавірусу COVID-19 Міністр юстиції підписав наказ, яким на період до 3 квітня 2020 року запроваджено карантин.

Наказ передбачає заборону надання засудженим та особам, взятим під варту, короткострокових і тривалих побачень з родичами та іншими особами, крім захисників та адвокатів (інших фахівців у галузі права).

Про це повідомив перший заступник Міністра юстиції Євгеній Горовець.

Крім того, установи виконання покарань, слідчі ізолятори, заклади охорони здоров'я ДКВС будуть закриті для відвідування представниками ЗМІ, об'єднань громадян, релігійних і благодійних організацій.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН подбала про те, як в умовах запровадженого в Україні карантину дистанційно працювати адвокату. Усі інструменти для роботи адвоката ЛІГА:ЗАКОН пропонує в одному професійному рішенні. Автоматизувати свої щоденні задачі легко, використовуючи Професійне рішення «Адвокат». Ви зможете щоденно працювати з повною актуальною базою НПА та коментованих кодексів, відстежувати благонадійність своїх контрагентів чи потенційного партнера, увімкнути автоматичний моніторинг зміни їх статусу.

Також здійснити швидкий інноваційний аналітичний пошук судової практики на підтримку або спростування певної точки зору допоможе система аналізу судових рішень VERDICTUM. Протестувати систему можна за посиланням.

Читайте також:

Карантин: Рада суддів просить утримуватися від участі в судових засіданнях

Президент скликав засідання РНБО з питань протидії поширенню коронавірусу

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини