Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як отримати юридичну консультацію дистанційно

Реклама

Міністерство юстиції на своїй сторінці у Facebook повідомило, що у зв'язку з поширенням коронавірусу COVID-19 для попередження розповсюдження інфекції система безоплатної правової допомоги на період дії карантину у межах України запроваджує додаткові обмежувальні заходи в своїй роботі:

- забороняється проводити масштабні правопросвітницькі заходи з очікуваною кількістю понад 200 учасників;

- обмежується проведення правопросвітницьких заходів з очікуваною кількістю до 200 учасників з урахуванням епідемічної обстановки та умов у конкретному регіоні;

- за потреби та можливості обмежується робота дистанційних і мобільних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги - їхню роботу організовуватимуть з використанням телефонного зв'язку, відеозв'язку, онлайн-консультування.

Але навіть тимчасові обмежувальні заходи не можуть стати на заваді отримання правової допомоги. Правову допомогу можна отримати дистанційно:

- зателефонувавши на гарячу лінію 0800-213-103;

- поставивши запитання в месенджер фейсбук-сторінки Координаційний центр з надання правової допомоги;

- прийшовши до дистанційного пункту доступу і проконсультувавшись через Skype-зв'язок з юристом;

- написавши на електронну пошту найближчого місцевого центру;

- використовуючи правничу Вікіпедію.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН подбала про те, як в умовах запровадженого в Україні карантину дистанційно працювати адвокату. Усі інструменти для роботи адвоката ЛІГА:ЗАКОН пропонує в одному професійному рішенні. Автоматизувати свої щоденні задачі легко, використовуючи Професійне рішення «Адвокат». Ви зможете щоденно працювати з повною актуальною базою НПА та коментованих кодексів, відстежувати благонадійність своїх контрагентів чи потенційного партнера, увімкнути автоматичний моніторинг зміни їх статусу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини