Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено нову програму ЗНО для вступу на магістратуру з права

Реклама

7 лютого 2020 року наказом Міністерства освіти і науки № 152 було затверджено нову Програму другого блоку єдиного фахового вступного випробування - тесту з восьми базових правничих дисциплін. З Програмою можна ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ.

В Українському центрі оцінювання якості освіти нагадали, що всі, хто бажає здобути ступінь магістра за спеціальностями 081 "Право" та 293 "Міжнародне право", мають узяти участь у єдиному фаховому вступному випробуванні (тестування з права та загальних навчальних правничих компетентностей), а також єдиному вступному іспиті (тестування з англійської, німецької, французької або іспанської мови).

Тест з восьми базових правничих дисциплін: з конституційного права; з адміністративного права, адміністративного судочинства в Україні; цивільного, цивільного процесуального права України; з кримінального, кримінального процесуального права України; міжнародного публічного права та міжнародного захисту прав людини.

Реєстрація для участі у вступних випробуваннях триватиме з 6 травня до 3 червня.

Матеріали для підготовки до єдиного фахового вступного випробування та єдиного вступного іспиту розміщено в рубриці "ЄВІ(іноземна)/ЄФВВ(право)" сайту УЦОЯО.

Основна сесія єдиного вступного іспиту відбудеться 1 липня, єдиного фахового вступного випробування - 3 липня.

ЮРЛІГА раніше писала, як вступити на магістратуру з права у 2020 році.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини