Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні відкрито доступ до Єдиного реєстру арештованого майна

Реклама

Агентство з розшуку і менеджменту активів (АРМА) відкрило доступ до Єдиного реєстру арештованого майна, до якого наразі внесено інформацію про понад 2 тисячі активів.

Про це йдеться у відповідному повідомленні на Урядовому порталі.

З грудня минулого року Реєстр перебуває в дослідній експлуатації (передбачає його наповнення в тестовому режимі виключно наявною в Агентстві інформацією щодо арештованих активів, які передано в управління АРМА).

Реєстр формується та ведеться для узагальнення та оперативного обміну інформацією щодо активів, одержаних злочинним шляхом. У ньому відображаються дані про арештовані в рамках кримінальних проваджень активи, управління ними чи їх реалізацію, конфіскацію, одержані від їх реалізації кошти тощо.

Після завершення інтеграції Реєстру з іншими реєстрами та базами даних (Єдиний реєстр судових рішень, Автоматизована система виконавчого провадження, Єдиний реєстр досудових розслідувань) він наповнюватиметься інформацією про арештовані активи переважно в автоматизованому режимі.

Наразі здійснюються заходи, пов'язані з виконанням вимог законодавства про захист інформації та побудовою системи комплексного захисту інформації.

Під час дослідної експлуатації програмне забезпечення Реєстру перевіряється на можливість надійної та безперебійної роботи у штатному режимі. Наразі до Реєстру вноситься великий обсяг інформації, наявної у розпорядженні АРМА, а також здійснюється аналіз функціональних можливостей Реєстру.

Знайти Реєстр можна за посиланням.

Пропозиції та зауваження стосовно роботи Реєстру АРМА пропонує надсилати на електронну адресу test_reestr@arma.gov.ua (з темою листа: "пропозиції до роботи Реєстру").

Перевірити свого бізнес-партнера можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Ви можете перевірити контрагента, який вас цікавить, прямо зараз, оформивши заявку на тестовий доступ до сервісу.

Читайте також: Арестованные активы продадут на электронных торгах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини