Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оновлено склад Антирейдерської комісії

Реклама

Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації запрацювала в оновленому складі. Про це повідомила заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації Ольга Оніщук.

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/189011_protidyati-reyderstvu-u-sfer-derzhrestrats-mozhna-onlayn

Серед членів Комісії відтепер:

- Владислав Власюк, директор Департаменту державної реєстрації та нотаріату - голова Комісії;

- Володимир Володкович, головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності Комісії Управління розгляду звернень та забезпечення діяльності Комісії - заступник голови Комісії,

- Роман Дробоцький, заступник директора Департаменту державної реєстрації та нотаріату - секретар Комісії;

- Олександр Колотілов, головний спеціаліст відділу організації нотаріальної діяльності та фінансового моніторингу Управління з питань нотаріату Департаменту державної реєстрації та нотаріату - член Комісії;

- Анатолій Лещенко, заступник директора Департаменту - начальник Управління нормативно-правового забезпечення державної реєстрації Департаменту приватного права - член Комісії;

- Андрій Лугченко, головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності Комісії Управління розгляду звернень та забезпечення діяльності Комісії - член Комісії;

- Ольга Оніщук, заступник Міністра юстиції з питань державної реєстрації - член Комісії;

- Наталя Степанова, заступник начальника відділу забезпечення діяльності Комісії Управління розгляду звернень та забезпечення діяльності Комісії - член Комісії;

- Наталія Чуловська, головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності Комісії Управління розгляду звернень та забезпечення діяльності Комісії - член Комісії.

За словами Ольги Оніщук, Мін'юст перезавантажує роботу комісії для напрацювання сталої практики, єдиних підходів до розгляду скарг, що сприятиме ефективному захисту прав юридичних та фізичних осіб. Мета - захистити бізнес та нерухоме майно від рейдерських захоплень, які відбуваються шляхом здійснення незаконних реєстраційних дій в державних реєстрах.

Відтепер засідання Антирейдерської комісії фіксуватимуть на відео.

Нагадаємо, аби незаконні дії не вчинили щодо вашого майна, варто скористатися сервісом SMS-Маяк. SMS-інформування суттєво підвищує шанси на оперативне реагування й ефективний захист порушених прав, адже фактор часу тут є чи не найважливішим. Від швидкості реагування законного власника на захоплення майна залежить ймовірність повернення вкраденого.

Інноваційний сервіс SMS-Маяк попередить фізичних та юридичних осіб про зміну статусу об'єктів нерухомого майна в Державному реєстрі прав на нерухоме майно і власників про подання заявок на проведення будь-яких реєстраційних дій щодо об'єктів нерухомого майна, а також дату і час реєстрації таких заяв.

Сервіс SMS-Маяк Земля дасть можливість отримувати повідомлення про будь-які реєстраційні дії щодо земельних ділянок на ранніх стадіях; повідомить про факт подання, суть заяви на зміну статусу ділянки, а також про прийняття рішення щодо зміни статусу. Робота сервісу вимагає автентифікації за допомогою ЕЦП.

Сервіс SMS-Маяк Іпотека дасть змогу іпотекодержателю відстежувати зміни статусу будь-якого об'єкта нерухомого майна, який передано йому в іпотеку. Завдяки сервісу іпотекодержатель зможе отримувати повідомлення про будь-які можливі реєстраційні дії стосовно об'єктів, поставлених на моніторинг, ще на стадії подання заяви та до прийняття відповідного рішення реєстратором. Сервіс повідомить користувача не про реєстраційну дію, що вже сталася, а про факт подання заяви щодо об'єкта іпотеки, поставленого на моніторинг.

Зазначимо, що поставити на контроль свого бізнес-партнера та переглядати повну карту контрагента можна в зручному сервісі CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. CONTR AGENT - це моніторинг у реальному часі, можливість відстежувати діяльність компанії, бізнес-партнерів та отримувати миттєві повідомлення про будь-які зміни. У сервісі втілено зручний пошук партнерів і фільтрацію за: кодом ЄДРПОУ, КВЕДом, віком компанії, регіоном, формою діяльності, статусом підприємства.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини