Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НАБУ отримало доступ до Реєстру дозвільних документів у будівництві

22 березня 2019, 17:00
659
0
Реклама

Визначено механізм отримання доступу НАБУ до відомостей єдиного реєстру документів, що дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт і засвідчують прийняття в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів, відомостей про повернення на доопрацювання, відмову у видачі, скасування та анулювання зазначених документів, ведення якого здійснює Держархбудінспекція.

Відповідний порядок взаємодії відомств затверджено спільним наказом Мінрегіону та НАБУ від 20 лютого 2019 року № 38/29, який набрав чинності 22 березня.

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/182570_nadavati-doruchennya-shchodo-osb-yak-peretinayut-derzhkordon-vdteper-zmozhut-dfs-nabu-ta-dbr

Працівників, які матимуть доступ до реєстру, визначає директор НАБУ або особа, яка виконує його повноваження.

Для надання доступу НАБУ надсилає до Держархбудінспекції відповідну заявку із зазначенням посади, прізвища, ім'я та по батькові користувача, якому необхідно надати доступ.

Доступ надається користувачам після проходження процедур електронних ідентифікації, автентифікації та авторизації в єдиному реєстрі документів з використанням кваліфікованого електронного підпису.

Користувач, який отримує доступ до відомостей реєстру вперше, дає зобов'язання щодо нерозголошення персональних даних, які стали йому відомі під час використання ресурсу.

Держархбудінспекція зберігатиме відомості про користувачів, які отримали доступ, дату й час його отримання, обсяг даних, до яких отримано доступ, мету й підстави перегляду або отримання інформації.

Раз на півроку Держархбудінспекція проводить з НАБУ звірку авторизованих користувачів.

Спеціальні добірки за всіма видами інформації в розрізі певної галузі, в тому числі будівництва, містить модуль "Галузі економіки" ІПС "ЛІГА:ЗАКОН".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини