Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

IP- підприємців перевірятимуть за новим списком питань

11 березня 2019, 16:00
1216
0
Реклама

З сьомого березня діє нова форма акта перевірка дотримання вимог законодавства у сфері інтелектуальної власності. Уніфікована форма акта затверджена наказом Мінекономрозвитку № 96 від 29 січня 2019 року.

Прийняття нової форми обумовлено затвердженням Кабміном в минулому році нової Методики розроблення уніфікованих форм актів.

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/170094_perodichnst-perevrok-pdprimstv-viznachatimetsya-po-novomu

Звертаємо увагу, що перелік питань, що перевіряються під час здійснення заходу контролю містяться саме в уніфікованій формі акта, тож відтепер Мінекономрозвитку перевірятиме суб'єктів господарювання за новим списком питань.

Припис про усунення порушень, виявлених під час перевірки дотримання вимог законодавства у сфері інтелектуальної власності, видаватимуть також за новою формою.

Нагадаємо, що критерії, на підставі яких суб'єктів господарювання у сфері інтелектуальної власності відбирають до плану перевірок затверджено постановою Кабміну від 31 жовтня 2018 року № 912.

Підготовитись до перевірок контролюючих органів допоможе ресурс «Мистецтво оборони» ІПС «ЛІГА:ЗАКОН», а перевірити бізнес-партнера, в тому числі і на предмет взаємовідносин з деякими контролюючими органами, допоможе сервіс ContrAgent від ЛІГА:ЗАКОН.

Тільки до 20 березня 2019 року систему аналізу судових рішень Verdictum і сервіс моніторингу партнерів ContrAgent можна придбати зі знижкою 30%.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини