Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У судах можуть з'явитися ігрові зони для дітей

Реклама

Мінрегіон оновлює державні будівельні норми щодо проектування судів (ДБН В.2.2-26-2010 "Суди"). Планується розглянути доцільність проектування в цих установах публічного простору (холів, вестибюлів, вхідної групи тощо) у форматі "open space".

Сьогодні на формат відкритого простору без стін і перегородок переходять більшість державних та інших адміністративних установ. Так вони стають відкритішими і прозорішими у своїй діяльності для людей. Публічний простір судів теж може таким бути. Наразі Мінрегіон планує вивчити відповідний міжнародний досвід.

Також у Міністерстві наголосили на необхідності впровадження в будівлях і приміщеннях судів обов'язкового безбар'єрного доступу для всіх груп маломобільного населення, зокрема осіб з інвалідністю, а також створення належних умов для відвідувачів з маленькими дітьми - передбачення спеціальних дитячих кімнат або ігрових зон (так званих "baby room").

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/182964_sudi-stanut-dostupnimi-dlya-osb-z-nvaldnstyu

Нагадуємо, що всі судові рішення можна знайти у VERDICTUM. До речі, лише до 20 березня 2019 року придбати систему аналізу судових рішень VERDICTUM і сервіс моніторингу партнерів CONTR AGENT можна зі знижкою 30 %.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини