Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Закон про залізничний транспорт в ОРДЛО набрав чинності

14 січня 2019, 09:30
634
0
Автор:
Реклама

Установлено тимчасовий мораторій на звернення стягнення на активи Укрзалізниці за зобов'язаннями підприємств залізничного транспорту, майно яких перебуває в районі ООС.

Відповідний Закон № 2604-VIII "Про внесення змін до деяких законів України щодо підприємств залізничного транспорту, майно яких розміщене в районі відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, проведення антитерористичної операції" був опублікований у газеті "Голос України" № 6 від 11 січня 2019 року і набрав чинності 12 січня.

Прийнятий Закон спрямований на запровадження тимчасових заходів щодо недопущення звернення стягнення на активи ПАТ "Укрзалізниця" за зобов'язаннями підприємств залізничного транспорту, майно яких розміщене в районі відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях, що здійснюються шляхом проведення ООС, зокрема в районі проведення АТО, щодо яких не відбулось правонаступництво у встановленому порядку.

Передбачено тимчасово встановити мораторій на звернення стягнення на активи ПАТ "Укрзалізниця" за зобов'язаннями підприємств залізничного транспорту, майно яких розміщене в районі відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях, що здійснюються шляхом проведення ООС, зокрема в районі проведення АТО. На період дії мораторію зупиняються виконавчі провадження та заходи примусового виконання рішень щодо звернення стягнення на активи товариства за такими зобов'язаннями.

Відповідні зміни було внесено до законів "Про особливості утворення акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування" та "Про виконавче провадження".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини