Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набір інструментів для перевірки контрагентів розширюється

12 листопада 2018, 14:42
1996
0
Автор:
Реклама

У системі моніторингу та контролю Сontr Agent з'явилося два потужні інструменти, які дають змогу суттєво знизити ризики під час прийняття рішення про співпрацю з компанією.

Перший з них - перевірка інформаційного поля навколо компанії. Завдяки інтеграції із сервісом Semantrum у картці підприємства з'явився розділ "Медіа-Контроль".

У ньому можна побачити інформаційні повідомлення, в яких згадується саме підприємство, його керівники чи власники. Пошук інформації здійснюється більш ніж у 15 000 джерел, у тому числі ТВ, радіо, класичних та онлайн ЗМІ, соцмережах та інших. Користувачу доступна вся інформація, яка є в медіа всіх типів за останні 30 днів.

Другий інструмент - використання методів машинного навчання під час пошуку та відображення афілійованих структур та фізичних осіб.

Завдяки цьому суттєво збільшується точність результатів та можна з упевненістю встановити, чи є фізособа у зв'язках в різних підприємствах однією й тією самою, або ж мова йде про повних тезок.

Ознайомитися з новим функціоналом системи моніторингу та контролю Сontr Agent, а також замовити тестовий доступ можна, перейшовши за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини