Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ADER HABER провела аудит об'єктів нерухомості в інтересах Dragon Capital у рамках придбання Horizon Park Business Center

8 листопада 2018, 17:46
387
0
Автор:
Реклама

Dragon Capital придбала Horizon Park Business Center, найбільший бізнес-парк у Києві, що стало найбільшою угодою на ринку офісної нерухомості за останніх 10 років. Horizon Park Business Center став сьомим і найбільшим об'єктом у портфелі офісної нерухомості, сформованому Dragon Capital за останній рік.

Horizon Park Business Center загальною площею 69 030 кв.м. включає: дві офісні вежі класу «А» висотою 18 і 19 поверхів та 3-поверхова будівля, що з'єднує їх, 5-поверхова офісна будівля класу «B», наземний, підземний та багаторівневий паркінг на понад 1100 м/м, а також широкий перелік об'єктів соціальної інфраструктури.

У рамках проекту фахівці ADER HABER провели комплексний аудит документальної бази контрагента. Над проектом працювала команда ADER HABER під керівництвом партнера Олександри Федотової в складі старшого юриста Артема Віценка та юристів Іллі Барабаша, Ярослави Лаган і Дмитра Ніколова.

Олександра Федотова - адвокат, к.ю.н., партнер ADER HABER, володіє 20-річним експертним досвідом у сфері будівництва та нерухомості, земельного та аграрного права. У сферу практичних інтересів Олександри входять питання правового режиму земель і акваторій морських і річкових портів, а також питання приватизації. У 2014 році Олександра захистила кандидатську дисертацію в галузі регулювання землекористування України.

Dragon Capital - одна з найбільших груп компаній в Україні, яка працює у сфері прямих інвестицій та фінансових послуг, надаючи повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних та приватних клієнтів. Компанія була заснована у 2000 році у Києві та має успішний 18-річний досвід прямих інвестицій в Україні.

Нагадуємо, що відслідкувати реєстраційні дії щодо нерухомості можна на спеціальному сервісі SMS-маяк, а достовірна інформація про контрагента доступна у системі перевірки і моніторингу бізнес-партнерів CONTRAGENT.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини