Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НКРЕКП відстежує монополістів у сфері теплопостачання

25 жовтня 2018, 14:01
388
1
Автор:
Реклама

Діють механізм, принципи, процедури і єдині методичні засади організації та ведення обліку за ліцензованими видами діяльності у сфері теплопостачання окремо від інших видів господарської діяльності у разі формування тарифів на принципах стимулюючого регулювання.

Відповідні правила затверджено постановою НКРЕКП від 23 березня 2018 року № 361, яка набула чинності сьогодні, 25 жовтня.

Дія правил поширюється на суб'єктів природних монополій та суб'єктів господарювання на суміжних ринках, які провадять господарську діяльність з виробництва теплової енергії на теплогенеруючих установках, транспортування теплоенергії магістральними і місцевими (розподільчими) тепловими мережами, постачання теплоенергії та є ліцензіатами НКРЕКП, які формують тарифи на транспортування теплової енергії на принципах стимулюючого регулювання.

Облік за ліцензованими видами діяльності у сфері теплопостачання здійснюється з метою формування інформації про доходи, витрати, активи, регуляторну базу активів (для сфери транспортування теплової енергії), капітал і зобов'язання за видами господарської діяльності, що провадяться ліцензіатом, та видами продукції (робіт, послуг).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини