Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст модернізує систему кіберзахисту

28 вересня 2018, 09:09
144
0
Автор:
Реклама

Уряд затвердив Порядок використання коштів, передбачених у держбюджеті для кіберзахисту інформаційно-телекомунікаційної системи апарату Міністерства юстиції України.

Відповідну постанову № 778 прийнято на урядовому засіданні 26 вересня для визначення механізму використання коштів, передбачених на цю програму.

Головним розпорядником бюджетних коштів і відповідальним виконавцем бюджетної програми визначено Мін'юст. Ці кошти спрямовуються на модернізацію системи кіберзахисту інформаційно-телекомунікаційної системи апарату міністерства.

Остаточні розрахунки за поставлені товари, виконані роботи і надані послуги здійснюватимуться згідно з умовами договорів про їх закупівлю на підставі актів приймання-передачі поставлених товарів, виконаних робіт і наданих послуг.

Спрямування бюджетних коштів на придбання товарів, робіт і послуг, не пов'язаних з визначеним напрямом, та на оплату посередницьких послуг не допускається.

Мін'юст має у місячний строк після закінчення бюджетного періоду подати Мінфіну інформацію про результативні показники виконання цієї бюджетної програми з відповідним поясненням і висновками.

Постанова дасть змогу реалізувати у 2018 році ряд заходів, спрямованих на розвиток електронного урядування в Мін'юсті.

Щоб не пропустити найважливіше - підпишіться на наш канал у Телеграм @jurliga t.me/jurliga

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини